Termene si conditii de livrare

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ai sit-ului www.firide.ro pentru a evita eventualele neintelegeri. Vizitarea sau achizitionarea produselor de pe acest site, implica din partea dumneavoastra acceptarea tacita a acestor termeni si conditii.

Returnarea marfii

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. KEVIN INTERNATIONAL S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu eticheta atasata, fara a fi deteriorata, cu bonul fiscal/factura. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme evidente de folosire sau deteriorare, etc. Contravaloarea marfii care face obiectul returului va fi achitata in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data receptionarii de catre SC KEVIN INTERNATIONAL SRL a marfii returnate. Daca produsul returnat este deteriorat sau are semne evidente de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional in limita stocului disponibil, cu conditia notificarii in scris a S.C. KEVIN INTERNATIONAL S.R.L. in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Daca S.C. KEVIN INTERNATIONAL S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului achizitionat.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

SC KEVIN INTERNATIONAL SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale introduse de catre clienti vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a confirma comanda, pentru a efectua livrarea produselor achizitionate etc., si in nici un caz nu vor fi furnizate, divulgate sau transmise unei terte parti.